Prostě JARMARK!

Prostě JARMARK!

V úterý 26. září 2023 jsme se poprvé sešli na odpolední společné akci – děti, rodiče, zaměstnanci školy. Tradiční vzájemné seznámení na začátku nového školního roku bylo tentokrát ve znamení jarmarku a do programu se aktivně zapojili také někteří rodiče.

Velice děkujeme za jejich úžasné nasazeni – pečlivou přípravu, skvělé nápady, a hlavně chuť obohatit program našeho setkání. Takže pěkně popořádku:

  1. Milí Pakostovi, děkujeme za malování na obličej a tetování – dětem to díky Vám, moc slušelo.
  2. Paní Pavlásková, nápad s bylinkovým krámkem byl opravdu voňavým a chutným překvapením. Bylinkového čaje teplého i studeného se vypilo několik džbánků….
  3. Paní Kubíková a Martínkem, paní Hrinková a paní Kučerová připravily úžasné sladké dobroty  (perníčky, dortíky, muffiny) Báječné bylo, že se děti mohly také podílet na zdobení nebo jejich přípravě. Mňamky se snědly do posledního drobečku.
  4. Paní Šlachtová připravila zajímavý koutek a představila dětem a jejich rodičům zajímavé stolní a logické kry, super tipy na společnou domácí zábavu, když je zrovna venku nevlídno.
  5. Paní Lipovská měla super nápad s mega slizem – sama ho pro děti vyrobila, své ruce od barev zabarvila…(všimli jste si?).  Děti si tyhle hrátky vážně užily…
  6. Naše paní kuchařka Andrejka připravila pro malé i velké návštěvníky naší akce ochutnávku „školkových pomazánek“. Věříme, že pomazánka avokádová a z červené řepy nejen zahnala hlad, ale také zachutnala.
  7. Školka pro Vás připravila ještě další překvapení:

- kolo štěstí s drobnými výhrami

- jízdu na ponících

- pozvala paní květinářku Lenku Vítkovou, se kterou jste si mohli zasadit květiny do bytu nebo na balkón.

 

Věříme, že jste si společné odpoledne krásně užili.

Ještě jednou děkujeme za všechny super nápady našich aktivních rodičů a těšíme se na další setkání s Vámi.

Fotogalerie
Zpět na předchozí stránku

MŠ Šafaříkova Ostrava
https://www.high-endrolex.com/47